fu'a

I le CAGR o le 7.3%, o le aofaʻi o le maketi ato faʻasalalau i le lalolagi e taua ile USD

NEW DELHI, Iuni 13, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) - O le maketi o taga faʻafefe o le lalolagi na faʻatauina i le USD 21,784.2 miliona i le 2021 ma e faʻamoemoe e oʻo atu i le USD 40,266.7 miliona i le 2030. O le maketi e faʻamoemoe e tupu i le CAGR o le 7.3% mo le va'aiga vaitau 2022-2030. I tulaga o tupe maua, o le maketi o ato pusa o le lalolagi e fa'amoemoe e tupu mai le 148.012 piliona i le 2021 i le 280.08 piliona i le 2030, fa'atupulaia i le CAGR o le 6.9% i le vaitaimi o fa'ata'ita'iga.
Sii mai le Lipoti Fa'ata'ita'i Sa'oloto nei @https://www.astuteanalytica.com/request-sample/spout-pouch-market
O le taga spout o se filifiliga faʻapipiʻi fetuutuunai mo mea uma o le suavai. E mafai ona faʻaaogaina lona faʻaogaina mo faʻamoemoega eseese e pei o le afifiina o le vai ma mea e le o le suavai. O le taga spout e mafai ona uu vai, meainu, uaina, sua, meli, suka, sosi, afifi, sua o ponaivi, maukeni, purees, lotions, detergents, detergents, fasimoli, suauʻu ma suauu. E masani ona faʻaaogaina i le tele o mea e le o ni sua, paʻu poʻo granular oloa. i totonu o le taga faʻafefe. Ae ui i lea, o le afifiina o palasitika o taga gutu e leaga mo le siosiomaga aua latou te taʻitaʻia ai le faʻateleina o otaota, lapisi, faʻaleagaina o le sami, ma le oti o manu vai. anotusi.
O mea taua e pei o le faʻateleina o le manaʻoga mo vaifofo saogalemu ma le faʻateleina o le vaetamaina i meaʻai, meainu, ma falemaʻi vailaʻau o loʻo faʻaosoina ai le tuputupu aʻe o le maketi o ato pusa o le lalolagi i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga. i le faʻateleina o le faʻaogaina o filifiliga faʻapipiʻi mama e pei o taga spout. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o tekinolosi faʻapipiʻi fou ma fofo ua maua ai avanoa faʻatupulaia manuia mo le maketi. O taga Spout o se tau taugofie i le tele o oloa sa faʻatapulaʻaina i le taimi muamua. afifiina ma'a'a pei o palasitika malo, tioata po'o afifi u'amea.Ae ui i lea, o le toe fa'aaogaina o taga spout ma popolega i le siosiomaga e taofia ai le tuputupu a'e o le maketi.
Fa'aoga TOC @ https://www.astuteanalytica.com/request-sample/spout-pouch-market e fa'atau sa'o ai se kopi o le lipoti
O le maketi o ato faʻafefe o le lalolagi e matua faʻatauvaʻa e faʻateleina lona i ai i le maketi. O nisi o tagata taʻalo autu o loʻo faʻagaoioia i le maketi o ato faʻasalalau lalolagi e aofia ai Amcor Ltd., Sonoco Products Company, Mondi Group, ProAmpac, Smurfit Kappa Group, Bischof & Klein GmbH & Co. KG, Kamupani Bemis, Glenroy Inc., Printpack Inc., Coating Excellence International, Color Flex, Winpak Ltd. ma Logos Pack & Sealed Air Corp., ma isi.
O le maketi o taga faʻafefe o le lalolagi o loʻo vaevaeina i luga o le faʻavae o oloa, vaega, lapoa o ato, meafaitino, ituaiga tapuni, tagata faʻaiʻuga, ma le itulagi. maketi.
Ina ia malamalama i le maketi ma faʻamatalaga auiliili ma faʻamatalaga, kiliki iinei: https://www.astuteanalytica.com/industry-report/spout-pouch-market
E uiga i le Astute Analytica Astute Analytica o se kamupani su'esu'e ma faufautua i le lalolagi atoa ua fausia se talaaga mautu i se taimi pu'upu'u fa'afetai i taunu'uga fa'atino matou te tu'uina atu i a matou tagata fa'atau. faʻamatalaga i a matou tagata faʻatauvaʻa i luga o laina eseese.E i ai se lisi umi o faʻamalieina ma toe fai tagata faʻatau mai le tele o vaega e aofia ai tekinolosi, soifua maloloina, vailaʻau, semiconductors, FMCG ma isi mea. O nei tagata faʻatau fiafia e sau mai le lalolagi atoa. e mafai ona faia fa'ai'uga fa'alelei ma fa'aaoga avanoa lelei a'o fa'ato'ilaloina lu'itau faigata, o mea uma ona tatou te su'esu'eina mo i latou le lavelave o le siosiomaga pisinisi, avanoa o lo'o iai ma fa'atupula'ia i vaega o maketi, fa'atekonolosi fa'avae, fua fa'atatau o le tuputupu a'e, ma e o'o lava i avanoa avanoa. I se faapuupuuga, o se afifi atoatoa.E mafai lenei mea ona o loʻo i ai a matou tulaga maualuga, agavaa ma poto masani professional team of business analysts, economists, consultants and technical experts.I luga o la matou lisi o mea e ave i ai le faamuamua, o oe - o lo matou lagolago - o loʻo i le pito i luga o le lisi. afifi tau-faaopoopo matou te ofoina atu.
Faʻafesoʻotaʻi matou: Aamir BegBSI Business Park, H-15, Sector-63, Noida- 201301- Initia Tel: +1-888 429 6757 (toll free in the US);+91-0120- 4483891 (toega o le lalolagi) Email: sales @astuteanalytica.com Website: www.astuteanalytica.com Mulimuli ia i matou: LinkedIn |Twitter


Taimi meli: Iul-06-2022